2021-04-22 07:45:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Családtagjaid nem biztos, hogy egyetértenek terveiddel

Napi horoszkóp április 22-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a barátok jelentik most az inspirációt, és van valaki, aki sokáig távol volt tőled, de elbűvölhet, ha most végre sikerül találkozni. Ügyelj az egyik régi barátodra, aki még mindig vonzódik hozzád, de érzéseid korábban nem teljesedhettek be.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A szingli Bika életében mostanság egy komoly és csodálatos szerelem veheti kezdetét. Végre úgy érezheted, nem kell kompromisszumot kötnöd semmiben, az illető olyan, amilyet megálmodtál magadnak. Már nem kell sokat várnod rá!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Alaposan végig akarod gondolni a jövődet, mert szent meggyőződésed, hogy jó irányban haladsz. Így is van, valóban jól méred fel a holnapba vezető utat és a tempót is. Ha sikerül feldolgoznod múltbéli sérelmeidet, sokkal jobban fogod érezni magad.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Váratlan szerencsés fordulatok tehetik mozgalmassá a mai napot. Kedves, ám rámenős magatartással most szinte mindent elérhetsz, a magánéletben és a munka területén is, úgyhogy hajrá, csak határozottan!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Családtagjaid nem biztos, hogy egyetértenek terveiddel. Hivatásodban előtérbe kerül egy régóta halogatott ügy, vagy egy konok és merev gondolkodású személy akadályoz a kibontakozásban.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A bolygók most fokozott aktivitásra, cselekvésre, munkálkodásra, szolgálatra serkentenek. Ez jó is, mert a tüzet le kell kötni, ha nem akarod, hogy elégessen. De a túlhajszoltságtól óvd meg magad! Tovább tart az erőd, ha tudsz lazítani is.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma túlságosan könnyen mész bele olyan játékba, ami nem is biztos, hogy kedved szerint való. A túlzott engedékenységgel nem sokra mész. És mintha a kedvességedet is félreértené a másik, és gyengeségnek vélné...


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A tüzes Mars sikervágyat és ambíciókat ébreszt benned. Rengeteg ötlettel és elég energiával rendelkezel, hogy ezeket meg is valósítsd. Párkapcsolatodat ne tedd kockára egy hirtelen fellángolás miatt.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Látszólag nem történnek nagy dolgok az életedben, mégis aktivitást jeleznek a csillagok több területen. Talán gyengéd érzelmek, szerelmi kapcsolat van kialakulóban, egyelőre rejtve, a háttérben.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kitűnően tudsz takarékoskodni, jól bánsz a pénzzel. Mindent elvállalsz, ami jövedelmet hoz, még azt is, amit más nem tud megcsinálni. Arra ügyelj, hogy ne használják ki segítőkészségedet és jószívűségedet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Rengeteg megbeszélnivalód akadna a pároddal, de szinte soha nincs rá ideje. Legyél most te az erősebb, szakíts időt a párbeszédre. Tisztázódnak a félreértések, feloldódnak a gátlások, pozitívan megváltozhat kettőtök között a légkör.


Halak: II. 19. - III. 20.

Békésnek ígérkező nap a mai, ha nem korbácsolod fel hirtelen indulataiddal a tükörsima vizet. A Halak hajlamos az apró fodrozódást is tajtéknak látni, ha éppen nagyon ráér. Élvezd inkább az otthonod meghittségét, fejezd be az elkezdett munkáidat.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: